Október 23-án szerdán üzletünk zárva tart!
Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Techsend elektromosan állítható magasságú íróasztal fehér (PEL1675R)

<Techsend elektromosan állítható magasságú íróasztal fehér (PEL1675R)

Gyári cikkszám:PEL1675R fehér

Árukód:techPEL1675Rfehér

Garanciaidő:5 év

Részletes leírás


A Techsend PEL1675R elektromosan állítható magasságú íróasztal kiváló választás mindazoknak, akik fontosnak tartják az ergonómiai kényelmet és a modern technológiát az irodában vagy otthoni munkahelyükön. A fehér színű, minimalistikus design nemcsak hogy illeszkedik a legtöbb modern iroda vagy otthoni irodahelyiség dekorációjához, de tágas, 120 cm szélességű és 75 cm mélységű munkafelületet is biztosít, amely elegendő területet kínál a számítógépnek, irodai eszközöknek és írószernek.

Design és Műszaki Paraméterek

  • Színe: Fehér
  • Méretek: 120 x 75 cm munkafelület
  • Magasság: Elektromosan állítható 70 cm-től 120 cm-ig
  • Anyaga: Magas minőségű laminált MDF lap
  • Váz: Robusztus fém váz motoros magasságállító rendszerrel
  • Maximális teherbírás: 80 kg
  • Kezelőpanel: Beépített, intuitív kezelőpanel memória gombokkal
  • Tápellátás: Standard 220-240 V

Az asztal magasságának elektromos állítása rendkívül hasznos funkció, amely lehetővé teszi, hogy az asztal magasságát gyorsan és kényelmesen, akár munka közben is beállíthassuk. A beépített motor erős, mégis halk, így zavaró zaj nélkül használható. A memória funkció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy mentse a preferált magassági beállításokat, így egyetlen gombnyomással visszaállítható a kívánt magasság.

Jellemzők és Előnyök

A Techsend PEL1675R íróasztal kiválóan alkalmazkodik az ülő és álló munka váltakozásához, ami jelentősen hozzájárul a hosszabb munkaidő alatti komfortérzethez és javítja az egészségügyi állapotot. Az ergonómiai kialakítás megelőzheti a hosszantartó ülés okozta gerinc és más mozgásszervi megbetegedéseket. A stabil és erős szerkezet biztosítja, hogy az asztal ne rezegjen, még magasabb állapotban sem, ami növeli a munka hatékonyságát.

Az egyszerű, letisztult dizájnú íróasztal fehér színe könnyen beilleszkedik bármilyen környezetbe, legyen szó modern irodáról vagy otthoni munkaállomásról. A felhasználó által állítható paraméterek és a modern technológia előnyei teszik ezt az asztalt ideális választássá azok számára, akik nagy hangsúlyt fektetnek egészségükre és kényelmükre a munkahelyük kialakításában.