Október 23-án szerdán üzletünk zárva tart!
Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Yves Saint Laurent Black Opium Extreme EDP 50ml Hölgyeknek

<Yves Saint Laurent Black Opium Extreme EDP 50ml Hölgyeknek

Árukód:ysl3614273256476

Garanciaidő:Nincs

Részletes leírás


Az Yves Saint Laurent Black Opium Extreme Eau de Parfum, ami 50 ml-es kiszerelésben érhető el, egy merész és vonzó illatkompozíció, amelyet kifejezetten a modern kor kihívásaihoz igazítottak. Ez az illat a klasszikus Black Opium kollekció legújabb tagja, amely extrém intenzitással és szenvedéllyel teli élményt nyújt viselőjének.

Termékjellemzők

Termék neve:  Yves Saint Laurent Black Opium Extreme EDP 50ml Hölgyeknek
Kiszerelés:       50 ml
Illatkategória: Esti használatra ajánlott
Illatcsalád:      Orientális fűszeres
Fejillat:            Kávé, rózsabors
Szívillat:          Jázmin sambac, narancsvirág abszolút
Alapillat:          Vanília, kakaó

A Black Opium Extreme illata azonnal magával ragadó. A bevezetőben a kávé és a fűszeresen csipetnyi rózsabors kombinációja ad egy erőteljes, mégis finoman érzéki lendületet. Ahogy az illat fokozatosan kibontakozik, a szívillatban lévő jázmin sambac és a narancsvirág abszolút egy luxus, virágos harmoniát képez, amely eleganciát és nőiességet sugároz. Az alapillatban található meleg vanília és édes kakaó pedig hosszan tartó, megbízható és mély benyomást hagy, emellett egyedülálló karaktert ad az illatkompozíciónak.

Az Yves Saint Laurent által tervezett modern üvegcséje már önmagában is művészeti alkotás. A sötét és titokzatos külső, amely elegánsan kombinálódik a csillogó betűkkel, tökéletesen tükrözi a benne rejlő illat jellegét és luxusszintjét. Ez az illattermék nem csupán egy parfüm, hanem egy olyan kiegészítő, ami kiemeli viselőjének személyiségét és stílusát minden egyes nap.

A Black Opium Extreme nem csupán illat, hanem egy élmény, amelyet az Yves Saint Laurent luxusmárka garantál minden nő számára, aki merészen, mégis nőiesen szeretné kifejezni magát. Ez az Eau de Parfum tökéletes választás lehet bárki számára, aki szeretné magát körülvenni egy maradandó és összetéveszthetetlen illatfelhővel.