Dotcomp csv és xml feedek/árlisták url változása! TOVÁBB
Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme Le Parfum EdP 60ml Uraknak

<Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme Le Parfum EdP 60ml Uraknak

Gyári cikkszám:3365440621015

Árukód:YLS3365440621015

Garanciaidő:Nincs

Részletes leírás

Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme Le Parfum EdP 60ml Uraknak

Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme Le Parfum EdP 60ml Uraknak

Fedezze fel Yves Saint Laurent ikonikus illatát, a La Nuit de L'Homme Le Parfum EdP-t, amely a modern férfi érzéki és erőteljes oldalát testesíti meg. Ez az illat ideális választás minden olyan férfi számára, aki szeretné kiemelni egyedi stílusát és karizmáját. A La Nuit de L'Homme egy igazán különleges parfüm, amely erőteljes karakterével és kifinomult összetevőivel mindenkit lenyűgöz.

Illatjegyek

Az illat egyedülálló kompozíciója összetett és lenyűgöző. Az illatcsalád alapjegyei között megtalálható a pacsuli, a vanília és a cédrus, amelyek mélységet és gazdagságot adnak a parfümnek. Az alapjegyek fölött középjegyekként a levendula és a bergamott olvad össze, míg a csúcsjegyek között a kardamom és a bors frissessége dominál.

  • Kiszerelés: 60 ml
  • Illatcsalád: Orientális-fás
  • Fejjegyek: Kardamom, Bergamott
  • Szívjegyek: Levendula, Virginiai cédrus
  • Alapjegyek: Pacsuli, Vetiver, Kumarin
  • Célcsoport: Férfiak
  • Kiszerelés típusa: Eau de Parfum (EdP)

Termékleírás

Az Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme Le Parfum EdP egy intenzív és karizmatikus illat, amelyet az YSL háza a modern férfi számára tervezett. Az első fújás után azonnal érezhető a kardamom fűszeres melegsége, amelyet a bergamott citrusos csillogása kísér. Az illat szívében a levendula bíborlila virágai és a virágos cédrusfa dominálnak, melyek kifinomult eleganciát sugároznak. Az alapjegyekben található pacsuli és vetiver földes tónusai teszik az illatot igazán tartóssá és eredetivé.

Használati utasítás

Használja az illatot az üde és száraz bőrön, különösen a pulzuspontokon, mint a csukló, a nyak és a mellkas. Az illat hatékonyabb és hosszan tartóbb lesz, ha közvetlenül a fürdés vagy zuhanyzás után alkalmazza, amikor a bőr még enyhén nedves.

Ez egy AI által generált leírás! Bár igyekszünk pontos és hasznos információkat nyújtani, a tartalom helyessége és megbízhatósága nem garantált, ezért további információkért a gyártói oldalt ajánlott elsősorban felkeresni a pontos információkért! AQUA Webáruház csapata