Október 23-án szerdán üzletünk zárva tart!
Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Yves Saint Laurent Libre Le Parfum EdP 50ml Parfüm Hölgyeknek

<Yves Saint Laurent Libre Le Parfum EdP 50ml Parfüm Hölgyeknek

Árukód:ysl3614273776110

Garanciaidő:Nincs

Készlet: Rendelésre, 6 munkanap

Részletes leírás

Yves Saint Laurent Libre Le Parfum EdP 50ml Parfüm Hölgyeknek


Az Yves Saint Laurent által tervezett Libre Le Parfum a modern, független nőket célozza meg, akik szeretik a luxust, ugyanakkor a frissességet és az eredetiséget is népszerűsítik. Ez a parfüm tökéletes választás azok számára, akik szeretnék kiemelni egyéniségüket és magabiztosságukat egy egyedülálló illat segítségével.

Termék Jellemzők

  • Brand: Yves Saint Laurent
  • Termék Név: Libre Le Parfum
  • Kategória: Eau de Parfum (EdP)
  • Kiszerelés: 50 ml
  • Célközönség: Hölgyeknek

Illatjegyek

  • Fejjegy: Mandarin és levendula – A friss és édesítő kezdet, ami magával ragadják az eszméletét a nap minden pillanatában.
  • Szívjegy: Marokkói narancsvirág és jácint – Egy érzéki és mély, virágos középpont, miközben egyedi akcentusokat hoz hozzá az illatprofilhoz.
  • Alapjegy: Madagaszkári vanília, ámbra, és vetiver – Meleg, gazdag és hosszan tartó kötés, ami magával ragadó és maradandó élményt nyújt.


Az Illat Karaktere

Libre Le Parfum egy rendkívül nőies, de mégis bátor és szabad illat, ami a határtalan szabadság és önkifejezés eszméjét hordozza magában. A fejjegyekben található friss és édes mandarin ötvöződik a levendula könnyűségével, ami egy világos, élettel teli bevezetőt nyújt. A szívjegyek romantikus virágkavalkádját a narancsvirág és a jácint adja, míg az alapjegyek a meleg vanília és az érzéki ámbra tökéletes egyensúlyát teremti meg. Az egész kompozíciót a vetiver földes hangja köti össze, egy erőteljes, mégis finom utóérzéssel hagyva maga után.

Idealis Viselési Időpontok

A Libre Le Parfum különösen jól illik mindennapi viselésre, legyen szó munkahelyi környezetről vagy egy esti kiállításmegnyitóról. Ugyanakkor, kiváló választás különleges alkalmakra is, amikor a megjelenésnek és az aurának kiemelt jelentősége van. A parfüm minden évszakban hordható, de a tavaszi és őszi hónapokban különösen ajánlott, amikor az időjárás és a világosság tökéletesen harmonizál az illat karakterével.

Hogyan Használja

A parfümöt alkalmazzuk a bőrre, különösen a meleg testrészekre (mint a csukló, a nyak hátsó része, a fül mögötti terület), hogy maximalizáljuk az illatélményt. Ne dörzsölje össze a csuklóit a parfüm felvitelét követően, mivel ez alááshatja az illat komplexitását.